Menu Close

Usluge

·     Dolazak na poziv

U slučaju smrti dostupni smo 24 sata dnevno, i za praznike, i u kasnim noćnim satima. Po Vašem pozivu u što bržem vremenskom roku stižemo do Vas, tako da ne morate da napuštate svoje bližnje.

·     Organizacija kompletne sahrane i preuzimanje pokojnika

Organizujemo kompletnu sahranu i preuzimanje pokojnika na profesionalan i dostojanstven način. Oslonite se na nas. Takođe, naš tim će prikupiti svu potrebnu administraciju i u dogovoru sa Vama sprovesti običaje koji sleduju.

·     Kupanje, oblačenje pokojnika, kao i usluge boravka u specijalnoj hladnjači

U slučaju da Vi niste u mogućnosti da spremite preminulog, pozvaćemo osoblje  koje će Vam izaći u susret. Za to vreme, vozilo sa pogrebnom opremom je već ispred Vašeg doma. Preminuli se prevozi u kapelu ili po potrebi u specijalnu hladnjaču.

·     Nabavka sanduka i kompletne prateće pogrebne opreme

Posedujemo veliki izbor pogrebne opreme tako da možete da se odlučite za opciju koja je u skladu sa Vašim mogućnostima, a koja je u skladu sa svim propisanim standardima.

·     Izrada sanduka po Vašoj želji

Ukoliko imate posebne želje, vršimo izradu sanduka u skladu sa njima. Kontaktirajte nas – rok izrade je dva dana.

·     Zakazivanje termina sahrana

Termin sahrane zavisi od Vas. Jednim pozivom vršimo zakazivanje željenog termina, ukoliko nema prethodno zakazanih sahrana u tom vremenskom intervalu.

·     Sređivanje papira i kompletne administracije

Što se tiče potrebne dokumentacije za sahranu, potrebna vam je samo potvrda smrti koju dobijate od patologa. Kasnije, sa tom potvrdom i ličnom kartom u skupštini grada vadite izvod iz matične knjige umrlih. Ukoliko niste u mogućnosti da to obavite, spremni smo da Vam izađemo u susret.

·     Izrada cvetnih aranžmana

Vršimo izradu cvetnih aranžmana od najkvalitetnijeg prirodnog i veštačkog cveća. Takođe, vršimo ispisivanje traka sa posvetom posvećenom pokojniku.

·     Izrada umrlica i objavljivanje čitulja u dnevnim novinama

Vršimo izradu umrlica na kvalitetnim laserskim štampačima u tiražu po Vašoj želji, a takođe u slučaju Vaše sprečenosti ili nemogućnosti, mi ćemo preuzeti obavezu objavljivanja čitulje sa Vašim tekstom i željenom veličinom u dnevnim novinama.

·     Ugovaranje sale za ručak

Nakon sahrane, pružamo i mogućnost organizovanja ručka. U primerenom ambijentu i u dogovoru sa Vama o jelovniku, pripremićemo pomen na dostojanstven način i u skladu sa običajima.

·     Angažovanje profesionalnog pogrebnog orkestra

Ukoliko izrazite želju, možemo angažovati profesionalni pogrebni orkestrar koji bi odgovarajućom muzikom pratio pogrebnu povorku od kapele do grobnog mesta.

·     Besplatan prevoz pokojnika do 20 km

Vršimo besplatan prevoz pokojnika do 20 km udaljenosti. Prevoz se vrši u specijalnim vozilima u tišini i uz puno razumevanje i poštovanje bola porodice koja je pretrpela gubitak.

·        Međunarodni prevoz pokojnika

Prevoz pokojnika se vrši novim, pouzdanim i sigurnim, klimatizovanim vozilima sa specijalnom namenom. Veliko iskustvo u pomenutim poslovima, kao i profesionalno angažovanje i zalaganje, garancija su da ćemo vam biti prava pomoć u teškim trenucima.